Over Vuijk Scooters

Wij zijn een gepassioneerd team dat gespecialiseerd is in alles wat met scooters te maken heeft. Met trots bedienen we al jaren de scooterliefhebbers van Dordrecht en omgeving.

Onze missie is om jou de ultieme scooterervaring te bezorgen, of je nu een nieuwe scooter wilt aanschaffen, je huidige scooter wil laten repareren of advies nodig hebt.

Onze showroom is gevuld met een uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte scooters van gerenommeerde merken. Van een trendy stadscooter, een sportief model voor avontuurlijke ritten of een betrouwbare tweedehands scooter, we hebben het in huis. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte scooter die past bij jouw behoeften en stijl.

Over Vuijk scooters

Naast de verkoop van scooters bieden we ook een uitgebreide serviceafdeling. Ons ervaren team van monteurs staat paraat om reparaties, onderhoud en het installeren van accessoires uit te voeren. We streven ernaar om snel en efficiƫnt te werken, zodat je zo min mogelijk tijd zonder je geliefde scooter hoeft door te brengen.

Bij Vuijk Scooters staan klanttevredenheid en service centraal. We nemen graag de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren en je te voorzien van professioneel advies. Jouw scooterplezier en -veiligheid zijn voor ons van groot belang, en we doen er alles aan om je een positieve en zorgeloze ervaring te bieden.

We nodigen je van harte uit om onze showroom in Dordrecht te bezoeken en kennis te maken met ons enthousiaste team. Samen kunnen we jouw scooterwensen realiseren en ervoor zorgen dat je met een glimlach de weg op gaat. Bij Vuijk Scooters staan we altijd voor je klaar!

Grote collectie

Klantgericht

Ruime ervaring

Maatwerk